Mūžībā devies Daugavpils radio vadītājs, mūziķis. "Viņš ierakstīja ziņu pārraidi, un tad viņam kļuva slikti..."

© Pixabay.com

59 gadu vecumā miris slavenais Daugavpils radio vadītājs, mūziķis, dīdžejs Andrejs Proščenko, vēsta Daugavpils medijs "Chayka.lv".

Pagājušajā nedēļā viņš pārcieta insultu, raksta medijs. Daugavpils reģionālās slimnīcas ārsti cīnījās par viņa dzīvību, taču glābt nespēja. Andrejs jeb Androns - tā viņu pazina daudzi daugavpilieši, spēlējis leģendārajā Daugavpils rokgrupā "Elpa', ilgus gadus strādājis par dīdžeju, kā arī bijis ziņu diktors radio Alise+. Pēc "Chayka.lv" redakcijas rīcībā esošās informācijas, viņš pirmdien, 16.oktobrī, ierakstījis pēdējo ziņu pārraidi saviem radioklausītājiem, un tad viņam palika slikti...
Atvadīšanās no Andreja Proščenko notiks piektdien, 27.oktobrī, no 10:00 līdz 11:40 Daugavpils 1. vecticībnieku kopienas lūgšanu namā pēc adreses: st. Puškina, 16A. Čaikas redaktori izsaka visdziļāko līdzjūtību Androna ģimenei un draugiem.

Latvijā

Ar jaunu dziesmu “Domas negulēs” un tās videoklipu klajā nākusi Diona. “Dziesma ir dvēselisks stāsts par sirdssāpēm, pārdzīvotām emocijām un skumjām, kas neatstāj pat nakts klusumā. “Domas negulēs” sapratīs ikviens, kurš reiz ir cīnījies ar šķiršanās sāpēm un mēģinājis rast mieru nemierīgās domās,” vēsta dziedātājas komanda.