Vai ir kādi jaunumi mazās Justīnes slepkavības lietā?

© Neatkarīgā

Septiņgadīgā Justīne ir guldīta zemes klēpī, izmeklēšana turpinās. Aizdomās turamie - bērna tēvs un pamāte - atrodas apcietinājumā, vēsta "Degpunktā".

Raidījumam viesojoties Rogovkā, vietējie neslēpj, ka jūt aizvainojumu, kā vecāki spējuši tik aukstasinīgi visiem melot un joprojām jūtas savā ziņā līdzvainīgi, ka nespējuši meiteni nosargāt. Citi bērni šobrīd atrodas tuvinieces aprūpē, viņa pie sevis paņēmusi arī mājdzīvniekus.

"Degpunktā" apmeklē arī Dubuļus un arī tur vietējie līdz šim brīdim nav spējuši saprast, kā ko tik šausmīgu pret savu bērnu var pastrādāt vecāki. Kāds vietējais atceras, ka ar Justīnes tēvu gājuši kopā uz ballēm, šķitis jauks un mierīgs cilvēks. Vietējais arī stāsta, ka māja, kur atrada Justīni, atrodas meža biezoknī, aptuveni 4 kilometrus no ceļa un šo māju iespējams sasniegt tikai ar kājām.

Jau ziņots, ka maija sākumā Rogovkā pazuda septiņus gadus vecā Justīne. Justīnes meklēšanā iesaistījās daudzi cilvēki un teju visa Latvija sekoja līdzi meklēšanai attālināti, lūdzoties, lai Justīne atrodas sveika un vesela. Pēc aptuveni mēneša viņa tika atrasta nonāvēta ar acīmredzamiem miesas bojājumiem. Aizdomās par noziegumu aizturētas divas personas - viņas tēvs un pamāte. Meitenes līķis tika atrasts Dubuļos - vietā, kur reiz dzīvoja Justīnes tēvs.