Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

“Medīšu tevi, līdz atradīšu!” Liepājnieks meklē auto vadītāju, kurš gandrīz nogalināja viņa ģimeni

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Pixabay.com

”Cilvēkam, kurš gandrīz nogalināja manu ģimeni, – es meklēšu tevi, līdz atradīšu…” – šādu ierakstu vietnē Facebook ievietojis un cilvēku palīdzību lūdz liepājnieks Armands Džeriņš, vēsta liepajniekiem.lv.

A. Džeriņš lūdz cilvēku palīdzību atrast tumšas krāsas ”VW Passat B6”, kura numurzīme, iespējams, sākas ar LK 13. Šī automašīna, veicot apdzīšanu, izraisīja sadursmi ar automašīnu ”KIA”, kurā atradās Džeriņš un viņa gimene.

”Volkswagen Passat” vadītājs, uzsāka apdzīšanu, bet tad ieraudzīja, ka preti brauc auto. ”Lienot atpakaļ joslā no savas, saskārāmies. Kur tu lien? Gribēji purnā ieraut pretējam? Norāvi mums, lienot iekšā gar purnu, mūs principā iemetot grāvī, paveicās, ka tā nenotika. Būtu kūleņi. Nebūtu mūs nostūmis no ceļa, būtu ieplēsis taisni purnā viņam, kur mēs būtu paķerti līdz. Zini, ka es medīšu tevi, līdz atradīšu,” solīja A. Džeriņš.

11. augustā Valsts policijā (VP) saņemta informācija, ka Priekules pagastā nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs, veicot apzīšanas manevru, izraisīja sadursmi ar automašīnu ”KIA”, pēc negadījuma pametot negadījuma vietu.

Digital Matter icon

Likumsargi skaidro ceļu satiksmes negadījuma izraisījušā transportlīdzekļa vadītāju, ziņo VP pārstāve Madara Šeršņova.