Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Policija skaidro, par kādiem pārkāpumiem sodīti atsevišķi "Summer Sound 2023" apmeklētāji

© f64.lv, Ģirts Gertsons

Valsts policija (VP) sākusi vairākus administratīvo pārkāpumu procesus, tai skaitā, par narkotisko vielu lietošanu un glabāšanu, kā arī par elektroskrejriteņa vadīšanu alkohola reibumā, informē VP.

Vērtējot kopumā, VP pārstāvji atzīmēja, ka kopumā festivāls ir aizvadīts mierīgi.

Jau vēstīts, ka šajā nedēļas nogalē noritējušais Baltijas pludmales festivāls "Summer Sound 2023" sasniedzis apmeklējuma rekordu, pārsniedzot pagājušajā gadā sasniegtos 40 000 viesu, informē pasākuma rīkotāji.

Tiesa, patlaban precīzs skaits festivāla organizētājiem vēl nav zināms, taču tas noteikti pārsniedzot aizvadītajā gadā sasniegtos 40 000 viesu.

Festivāla otrās nakts galvenās skatuves mākslinieki bija Igaunijas Noep, pašmāju hiphop meistars Gustavo, grupa "Labvēlīgais tips" un viens no pasaules šī brīža pieprasītākajiem vācu "DJ Felix Jaehn".

Uz pārējām festivāla skatuvēm priekšnesumus sniedza vairāki pašmāju un ārvalstu mūziķi. Klubā "Klubs ++" savus setus izpildīja gan Latvijas jaunās paaudze DJ, gan jau pieredzējuši un iecienīti meistari.

Dienas laikā norisinājās Volejbola turnīrs, kino seansi Kino teltī, darbojās festivāla tirdziņš, Bērnu pilsētiņa un daudzas citas izklaides iespējas.

Festivāla organizatori atklāj, ka nākamajā gadā pasākums "Summer Sound 2024" norisināsies 2. un 3.augustā. Biļetes pārdošanā nonākšot drīzumā.

Festivāls "Summer Sound" Liepājas pludmalē šogad notika 11.reizi.