Vecumnieku pagastā, nobraucot no ceļa un ieskrienot kokā, bojā gājis autovadītājs

© pexels.com

Sestdien ap plkst.18.10 Bauskas novadā, Vecumnieku pagastā kāds automašīnas "Opel" vadītājs nobrauca no ceļa un iebrauca kokā, kā rezultātā viņā gāja bojā notikuma vietā, informē Valsts policija (VP).

VP pašlaik skaidro negadījuma apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 91 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietušas 13 personas un viena gājusi bojā.

Satiksmes jomā pieņemts 321 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 147 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti deviņi administratīvo pārkāpumu procesi un 13 kriminālprocesi.

Latvijā

Šī karstā vasara un temperatūras rekordi ir veicinājuši arī citus rekordus - tā kā ūdeni un citus šķidrumus esam dzēruši vairāk, tad arī pārstrādei nodotā iepakojuma skaits ir rekordliels - gandrīz divi miljoni vienību dienā. Taromātu apsaimniekotāji norāda arī uz vairākiem jaunumiem - maksu par nodoto taru varēs saņemt arī bankas kontā, bet pudeles tagad ir ar īpaši piestiprinātiem korķīšiem, vēsta “360TV ZIŅneši”.

Svarīgākais