Pēc vairāku stundu intensīva darba ugunsdzēsējiem sestdien izdodas nodzēst paaugstinātu bīstamības ugunsgrēku Jūrmalā

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Sestdien Jūrmalā degusi servisa ēka Krasta ielā, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz ugunsgrēku VUGD saņēma plkst.11.46. Ugunsgrēkā dega 1,5 stāvu servisa ēkas pirmais stāvs 600 kvadrātmetru platībā, piebūves jumts un jumta konstrukcijas 660 kvadrātmetru platībā, kā arī blakus esošie atkritumi.

Pēc divu stundu intensīva darba ugunsgrēks tika ierobežots, bet pilnībā, šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, likvidēts plkst.22.

Plkst.19.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Olaines pagastu, kur dega pirts, pirts piebūve, kā arī blakus esošās dzīvojamās mājas jumts 90 kvadrātmetru platībā. Plkst.23.04 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst.20.40 VUGD saņēma izsaukumu uz Zaru ielu Daugavpilī, kur, pēc sākotnējās informācijas, dega pirts. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg vienstāva saimniecības ēka 170 kvadrātmetru platībā, kurā zem viena jumta atrodas četras nodalītas saimniecības ēkas. Plkst.55 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 45 izsaukumus. 17 no tiem bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 - uz glābšanas darbiem, bet desmit izsaukumi bija maldinājumi. Viens cilvēks ugunsgrēkā gājis bojā.

Svarīgākais