Policija izplata jaunu informāciju saistībā ar pazudušo Justīni

© Valsts policija

Valsts policija sadarbībā ar Valsts robežsardzi, Zemessargiem, organizāciju “K9 SOS cilvēku meklēšana”, “Bezvēsts.lv” un brīvprātīgajiem arī šodien visas dienas garumā veic plašus pazudušās Justīnes meklēšanas pasākumus.

Kopš Justīnes pazušanas brīža ir vairākkārtīgi pārmeklēta teritorija jau 20 km apkārtnē no meitenes pazušanas vietas, ar ūdens dronu palīdzību pārbaudītas tuvākās ūdenstilpes, izsūknēti dīķi. Diemžēl pagaidām meklēšanas pasākumi ir bez panākumiem.

Tāpat kā pagājušajās naktīs, arī šonakt policija kopā ar kolēģiem, dienestiem un organizācijām turpinās meklēt septiņgadīgo Justīni.

Arī šodien meklēšanas pasākumos piedalās liels brīvprātīgo skaits. Ņemot vērā, ka drīzumā iestāsies diennakts tumšais laiks, brīvprātīgo palīdzība nebūs nepieciešama, tāpēc, rūpēs par brīvprātīgo drošību, aicinām iedzīvotājus pašrocīgi neizvērst meklēšanas pasākumus.

Vienlaikus aicinām iedzīvotājus, kuru rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!

Septiņgadīgā Justīne pazuda 5.maijā.

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais