Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Labu ziņu nevar būt par daudz - Ventspilī sagaidīts šīgada 100. mazulītis un otrie dvīnīši

© Publicitātes foto

12. martā Ventspils slimnīcā dubultsvētki – sagaidīts šī gada 100. mazulītis – meitenīte Melānija un otrie dvīnīši – brālīši Adrians Tomass un Deniss Daniels. Melānija piedzima 50 cm gara un svēra 3256 g. Mazo māsiņu mājās Kandavā jau nepacietīgi gaida divi brālīši un divas māsiņas. Melānijai pasaulē palīdzēja nākt vecmāte Aija Ziemele.

Māmiņu un mazulīti sveica slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris Lācis. Māmiņa saņēma gan personalizēto mīļlietiņu kārbiņu ar pensionāru biedrības rokdarbnieču darinātajām zeķītēm, gan Latvijā ražotu mīļlupatiņu saldākiem sapnīšiem un pirmo lacīti jeb mazulīša priekšautiņu.

Māmiņa Inese ar smaidu stāstīja par patīkamo pieredzi Ventspils Dzemdību nodaļā. Par lēmumu pēc iepriekšējās pieredzes nav bijis nekādu šaubu: “Viennozīmīgi Ventspils,” pārliecinoši saka daudzbērnu māmiņa. “Visīpašākais šeit ir personāla attieksme - ne tikai vecmāte un uzraugošais ārsts, bet viss personāls, kas ik pa laikam ienāk, pajautā, vai nav kas nepieciešams. Tu te tiešām jūties gaidīts! Un, protams, vislielākais paldies vecmātei Aijai Ziemelei, kas ir cilvēks savā vietā! Viņa ir fantastiska!”