Traģēdija Ogrē: policija vērtēs pārdozējušā jaunieša draugu atbildību liktenīgajā naktī

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

Policija izmeklēšanā vērtēs situācijā iesaistīto jauniešu atbildību, nesniedzot savlaicīgu palīdzību narkotikas pārdozējušajam jaunietim Ogrē, informē Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Šogad Valsts policija Ogres iecirkņa apkalpojamā teritorijā ir reģistrējusi vienu gadījumu, kad, iespējams, narkotiku pārdozēšanas rezultātā ir iestājusies personas nāve - bojā gājis nepilngadīgs jaunietis.

Kā skaidro Gžibovska, sākotnējā izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka viņš jauniešu kompānijā, iespējams, lietojis marihuānu un MDMA, taču viņa norāda, ka ekspertīzes rezultāti vēl nav saņemti.

Policija izmeklēšanas laikā ir ieguvusi ziņas, ka ap plkst.1 naktī jaunietim palicis slikti, taču apkārtējie mediķus izsaukuši tikai ap plkst.3.30.

Par šo gadījumu Valsts policijā ir sākts kriminālprocess, un izmeklēšanas laikā tiks vērtēta arī pārējo jauniešu atbildība, nesniedzot palīdzību.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.