Cēsīs uz gājēju pārejas notriec sievieti; policija meklē aculieciniekus

© Ģirts Ozoliņš/F64

Šī gada 13. janvārī ap pulksten 16.30 Cēsu novadā, Cēsīs, J. Poruka un Uzvaras bulvāra krustojumā notika ceļu satiksmes negadījums, kur pagaidām nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli veica kreiso nogriešanās manevru no J. Poruka ielas uz Uzvaras bulvāri un uzbrauca gājējai, kura tajā brīdī šķērsoja ielas braucamo daļu pa gājēju pāreju.

Transportlīdzekļa vadītājs atstāja ceļu satiksmes negadījuma vietu, pārkāpjot noteikto kārtību - nepaziņojot par negadījumu pameta notikuma vietu. Par notikušo ir uzsākts administratīvais process un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirkņa amatpersonas aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, vai autovadītājus, kam minētais negadījums ir fiksēts video reģistratorā, vai personas, kuras var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, kā arī pašu transportlīdzekļa vadītāju, kurš pameta notikuma vietu, zvanot pa tālruņa numuru 64101214 vai 110.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.