"Tukuma auto" piektdien tomēr veiks visus plānotos reisus Preiļu novadā [papildināts]

© f64.lv, Andrejs Terentjevs

SIA "Tukuma auto" piektdien tomēr veiks visus plānotos reģionālās nozīmes autobusu reisus Preiļu novadā, informē Autotransporta direkcija.

Iepriekš tika ziņots par to atcelšanu autobusu vadītāju slimības dēļ, bet pārvadātājs atradis risinājumu un atsaucis iepriekš minēto deviņu reisu atcelšanu.

Iepriekš ziņojām, ka "Tukuma auto" piektdien autobusu vadītāju trūkuma dēļ bija plānojis atcelt deviņus reģionālo maršrutu reisus Preiļu apkārtnē.

Iepriekš tika prognozēts, ka netiks izpildīts reiss Preiļi-Siera rūpnīca-Preiļu pagasts-Štolderi, kas tiek sākts plkst.7.20, divi reisi Duntišķi-Upmala-Arendole-Pelēči-Preiļi, kas tiek sākti plkst.7.30 un 15.30, reiss Štolderi-Preiļu autoosta-Līči-Preiļu pagasts, kas tiek sākts plkst.8.01, un reiss Preiļu pagasts-Preiļu autoosta-Siera rūpnīca, kas tiek sākts plkst.8.26.

Tāpat bija plānots atcelt reisu Siera rūpnīca-Preiļi, kas tiek sākts plkst.8.44, reisu Preiļi-Pelēči-Arendole-Upmala-Duntišķi, kas tiek sākts plkst.14.15, reisu Preiļu autoosta-Siera rūpnīca-Līči-Preiļu pagasts, kas tiek sākts plkst.17.12, un reisu Preiļu pagasts-Līči-Siera rūpnīca-Preiļu autoosta, kas tiek sākts plkst.17.37.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.