Liepājā kāds vīrietis izsaka nāves draudus nejauši sastaptai sievietei ar bērnu

© Pixabay

Liepājā, Jūrmalas parkā, netālu no bērnu rotaļlaukuma kāds šķietami neadekvāts vīrietis pārbiedējis sievieti un viņas bērnu. Viņš abiem sekojis ar vārdiem “Nogalināšu! Nogalināšu! Tūlīt nogalināšu!”, vēsta liepajniekiem.lv. 

Kad sieviete ar bērnu devās uz auto, kāds vīrietis, kurš parkā uz soliņa smēķējis, pēkšņi sācis iet aiz muguras sievietei un bērnam, pie sevis krieviski murminot “Ubju. Ubju. Šas ubju. (Nogalināšu. Nogalināšu, tūlīt nogalināšu.)”

Ap to laiku - pulksten 20 - bērnu rotaļlaukumā vēl bijis diezgan daudz dažāda vecuma bērnu. Daļa - vecāku pavadībā, bet citi - vieni paši.

Liepājas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Elva Lubāne informē, ka izsaukumus par aizdomīgām personām, kuras sabiedrībai liek justies nedroši, policija saņem salīdzinoši bieži, taču līdz šim nav saņemti izsaukumi par šādiem gadījumiem tieši bērnu rotaļu laukumu tuvumā.

“Ja parka apmeklētajiem rodas aizdomas vai bažas par savu drošību, neatkarīgi no tā vai tas ir dienas vai nakts laikā, aicinām nekavējoties zvanīt Pašvaldības policijai pa tālruni 63 420 269, Valsts policijai pa tālruni 01 vai uz tālruni 112, kas informāciju nodos attiecīgajam dienestam. Nereti tiek pieļauta kļūda, ka par aizdomīgām personām tiek ziņots novēloti - šādās situācijās ir sarežģīti izvērtēt notikušā apstākļus,” informē E. Lubāne.

Svarīgākais