Aculieciniece stāsta, kā atradusi Daugavpilī kanalizācijas akā iekritušo puisīti

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Lauris Aizupietis/F64

Daugavpilī kanalizācijas akā sestdien iekrita 4 gadus vecais Tomass. Zēnam tika konstatēti miesas bojājumi, tomēr tie par laimi nav bijuši bīstami dzīvībai.

Puisīti atradusi daugavpiliete Darja, kas pati bijusi vairāk nobijusies, ieraugot, kur iekritis mazais zēns. Viņš neesot raudājis. Ieraugot atradēju, bijis spējīgs pat uzsmaidīt. Viņa par pazudušo Tomasu bija izlasījusi sociālajos tīklos. Savu mazulīti atstājusi tēva uzraudzībā un devusies meklēt puisīti. Tieši viņai izdevās atrast, vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Portāls NRA jau rakstīja, ka sestdien, 23.jūlijā, pēc plkst.20 Daugavpils Pašvaldības policija saņēma informāciju, ka Stacijas ielas apkaimē pazudis četrus gadus vecs puika. Par bērna pazušanu policijai ziņoja vecāki. Informācija par zēna pazušanu nekavējoties tika nodota policijas Videonovērošanas posteņa darbiniekiem un visām patruļgrupām.

Bērna meklēšanā tika iesaistīta Pašvaldības policijas brīvpatruļgrupa. Bērna meklēšanā iesaistījās arī vairākas Valsts policijas ekipāžas, kinologi, kā arī pilsētas iedzīvotāji.

Pēc plkst.23 Valsts policijas dežūrdaļa paziņoja, ka viens no brīvprātīgajiem zēnu atradis kanalizācijas akā pie veikala "Gintaro mēbeles" Stadiona ielā. Nekavējoties tika izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, kas bērnu ar māti nogādāja Daugavpils reģionālajā slimnīcā. Vairāk šeit.

Svarīgākais