Jelgavas novadā vilciens saskrējies ar automašīnu

© Ģirts Ozoliņš/F64

Vilciena un automašīnas sadursmes dēļ šovakar bija bloķēta satiksme uz Jelgavas- Dobeles ceļa Līvbērzes pagastā.

Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centrs mikroblogošanas vietnē "Twitter" informē, ka Jelgavas novada Līvbērzes pagastā (Tušķi) uz dzelzceļa pārbrauktuves notikusi vilciena sadursme ar vieglo automašīnu.

Tikmēr VSIA "Latvijas Valsts ceļi" informē, ka satiksmes negadījums noticis uz ceļa Jelgava-Dobele-Annenieki, uz dzelzceļa pārbrauktuves.

VAS "Latvijas dzelzceļš" pārstāve Ieva Kārkliņa aģentūrai LETA apstiprināja, ka ir noticis negadījums starp vilcienu un vieglo automašīnu uz dzelzceļa pārbrauktuves. Pēc Kārkliņas paustā, automašīna ir ietriekusies vilcienā un atmesta atpakaļ. Negadījumā bojāgājušo nav. Patlaban tiek skaidroti notikuma apstākļi.

Automašīna ir mēģinājusi šķērsot dzelzceļa pārbrauktuvi, kad dega aizliedzošais signāls, un nolauzusi nolaisto barjeru.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka VUGD izsaukumu saņēma plkst.17.22. Pirms VUGD ierašanās no vieglās automašīnas bija evakuējušies divi cilvēki. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji atvienoja vieglās automašīnas akumulatoru, un jau plkst.17.52 darbs notikuma vietā tika pabeigts.

Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Upīte aģentūrai LETA apliecināja, ka uz notikuma vietu ieradās divas mediķu brigādes, kurā cietuši divi cilvēki. Neviens no cietušajiem nebija nopietni ievainots, un cietušie no mediķu apskates atteicās.

Papldināts:

Pēc vilciena un automašīnas sadursmes satiksme uz Jelgavas- Dobeles ceļa Līvbērzes pagastā atjaunota.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais