Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Jaunās telpās tiks atklāts PATA specializētais kokmateriālu veikals Valmierā

© Publicitātes foto

Piektdien, 27. maijā,  plkst. 13:00 Valmierā jaunā un plašā tirdzniecības laukumā tiks atklāts PATA specializētais kokmateriālu veikals. Turpmāk Valmieras veikals atradīsies Patversmes ielā 9, Valmierā. Jaunajā atrašanās vietā veikalam būs gan ērta klientu apkalpošanas vieta, gan arī plaša teritorija materiāliem un noliktava.

“Jau vairāku gadu garumā mēs esam mērķtiecīgi strādājuši, lai attīstītu Baltijā lielāko specializēto kokmateriālu veikalu ķēdi. Individuāla pieeja katram klientam un augsti klientu apkalpošanas standarti ir tas, kas raksturo mūsu darbu, tāpēc esam patiesi gandarīti, ka klienti no visas Vidzemes varēs vēl ērtāk iegādāties kokmateriālus Valmieras veikalā,” norāda PATA specializētās kokmateriālu veikalu ķēdes vadītāja Dace Štrausa.

Vairāk nekā 80% veikalos pieejamās produkcijas piegādā mātes uzņēmums SIA “PATA”, kas ir Latvijā vadošais pilna cikla meža apsaimniekošanas un kokrūpniecības uzņēmums.

SIA “PATA” veikalu tīklu nodrošina ar dažādu biezumu, platumu un garumu zāģmateriāliem, kas tiek izmantoti būvniecības un celtniecības procesam. Tāpat sortimentā pieejams ir divu veidu konstrukciju materiāls, kas šķirots pēc C24 un C16 kvalitātes. Piemājas darbiem SIA “PATA” piedāvā iegādāties gan kalibrētas koka latas, gan terases un žoga dēļus. Augsts pieprasījums šajā sezonā bija pēc kurināmās koksnes produkcijas - skujkoku briketēm, ko ražo PATA grupa.

Jaunajā Valmieras veikalā klienti varēs iegādāties plašu kokmateriālu klāstu gan iekšdarbu, gan āra darbu vajadzībām. Veikala produkciju galvenokārt veido vietējo ražotāju kokmateriāli, starp kuriem populārākie produkcijas veidi ir iekšējās un ārējās apdares dēļi, terases dēļi, grīdas dēļi, zāģmateriāli, pirts lāvas un apdares dēļi, līmētās plātnes, kā arī cita veida koksnes produkcija.

Visa produkcija pieejama arī PATA kokmateriālu e-veikalā: www.patatimber.lv.

PATA grupa ir lielākais pilna cikla mežu apsaimniekošanas, koksnes pārstrādes, loģistikas un kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums Baltijā. PATA grupa ir arī viens no lielākajiem privātajiem mežu īpašniekiem Latvijā. Grupas uzņēmumos visā Latvijā strādā vairāk nekā 650 darbinieki.

PATA grupai ir Baltijā lielākā specializētā kokmateriālu veikalu ķēde. Latvijā PATA grupai ir pieci veikali - Rīgā, Dreiliņos, Saldū, Liepājā un Valmierā, savukārt Lietuvā divi veikali - Kauņā un Viļņā. Visās trīs Baltijas valstīs klienti kokmateriālus var iegādāties e-ve