Liepājas dome pieņems darbā speciālistus, ko algos par Eiropas naudu

Liepājas dome, īstenojot Eiropas Sociālā fonda projektu, uz noteiktu laiku piesaistīs trīs speciālistus, aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zane Ģirne.

Uz pusotru gadu darbā tiks pieņemti divi speciālisti - telpiskās attīstības plānotājs un projektu koordinators. Savukārt uz 2,5 gadiem darbā pieņems projektu vadītāju.

Telpiskās attīstības plānotāja pienākumos būs analizēt esošo pilsētvidi un izstrādāt priekšlikumus Liepājas pilsētas ilgtermiņa attīstības scenārijiem, nosakot ilgtermiņa prioritātes, mērķus un telpisko perspektīvu.

Projektu koordinatora galvenie darba pienākumi būs asistēt un palīdzēt projektu vadītājiem pilsētas attīstības projektu vadīšanā un pildīt viņu deleģētos uzdevumus, kā arī sniegt tehnisku atbalstu projektu dokumentācijas un atskaišu gatavošanā.

Projektu vadītāja galvenie darba pienākumi būs vadīt transporta infrastruktūras projektu, pārbaudīt un kontrolēt būvnieku darbu izpildes, nodrošināt projekta publicitāti un projekta mērķu sasniegšanu, plānot projekta posmus, gatavot projekta starpatskaites, gala atskaites un līgumus.

Uz šī vakancēm pretendenti var pieteikties līdz 6.decembrim.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais