Nodrošinās papildu vilcienu reisus uz sarunu festivālu "Lampa" Cēsīs

© Kaspars Krafts/F64

Sabiedriskā transporta padome piektdien apstiprināja trīs papildu vilciena reisu nodrošināšanu 20., 21. un 22.augustā uz sarunu festivālu "Lampa" Cēsīs un atpakaļ uz Rīgu, pavēstīja Autotransporta direkcijā.

Uz sarunu festivālu "Lampa", kas norisināsies no 20. līdz 22.augustam, tiek prognozēts pasažieru skaita pieaugums, tādēļ plānots organizēt papildu vilcienu reisus.

Piektdien, 20.augustā, vilciens no Cēsīm izbrauks plkst.23.40, sestdien, 21.augustā, vilciens no Rīgas izbrauks plkst.8.59, bet svētdien, 22.augustā, vilciens no Cēsīm izbrauks plkst.00.28. Tāpat, lai nokļūtu Cēsīs, pasažieri varēs izmantot jau esošo maršruta Rīga-Valga reisu, kas Rīgā katru dienu tiek sākts plkst.10.46.

Jau vēstīts, ka šogad "Lampas" apmeklējums būs iespējams, tikai uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina pilna vakcinācijas kursa pabeigšanu vai pārslimošanas faktu pēdējā pusgada laikā, kopā ar ID karti vai pasi. Tāpēc klātienē festivāls šogad būs pieejams apmeklētājiem tikai no 12 gadu vecuma.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.