Vīrietis Tukumā draud sabojāt policijas auto un izaicina likumsargus

© f64.lv, Lauris Aizupietis

Trešdien kādam vīrietim Tukumā par draudiem sabojāt policijas auto un likumsargu izaicināšanu uz konfliktu piemērots 100 eiro sods, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Vīrietis, atrodoties pie policijas Tukuma iecirkņa, vairākkārt zvanīja operatīvajiem dežurantiem un draudēja sabojāt policijas dienesta automašīnas.

Viņš arī izaicināja policijas darbiniekus uz konfliktu, sarunā izmantoja cieņu aizskarošus vārdus un traucēja likumsargu darbu.

Atbilstoši Administratīvo sodu likuma par pārkāpumiem pārvaldes, sabiedriskās kārtības un valsts valodas lietošanas jomā 11.panta pirmajai daļai policijā par vispārpieņemto uzvedības normu pārkāpšanu un iestādes darba traucēšanu jeb sīko huligānismu sākts administratīvā pārkāpuma process. Vīrietim piemērots naudas sods 100 eiro apmērā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.