Iedzīvotājus aicina pieteikties vakcinācijai Alūksnē, Jēkabpilī, Madonā, Ventspilī, Tukumā un Rīgā

© EP/SCANPIX/LETA

Iedzīvotāji tiek aicināti izmantot iespēju un pierakstīties vakcinācijai pret Covid-19 Alūksnē, Jēkabpilī, Madonā, Ventspilī, Tukumā un Rīgā, aģentūru LETA informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Minētajās pilsētās vakcinācija notiks ar "Pfizer"/"BioNTech" ražotāja vakcīnu. Iedzīvotāji tiek aicināti pieteikties vietnē "manavakcina.lv" vai pa tālruni 8989.

Visā Latvijā aktīvi turpinās vakcinācija pret Covid-19, un šonedēļ liela mēroga vakcinācijas centri strādā 17 Latvijas pilsētās.

Liela mēroga centros vakcinācija šonedēļ plānota arī ar "Johnson & Johnson" vakcīnu. Šī vakcīna, kuras priekšrocība ir tā, ka nepieciešama tikai viena vakcīnas deva, būs pieejama "ATTA" centrā sestdien, kā arī Cēsu vakcinācijas centrā svētdien un Daugavpils Kultūras Pilī sestdien.

Iedzīvotāji var uzzināt par vakcinācijas centru darba laiku pašvaldību mājas lapās, vietnē "manavakcina.lv" vai zvanot uz tālruni 8989.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais