Ceturtdien notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Skrundā

© REUTERS/SCANPIX/LETA

Sadarbībā ar pašvaldību 27.maijā notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Skrundas novadā, informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas nodaļā.

Vakcinācija Skrundā ir paredzēta visiem iedzīvotājiem, tomēr pieteikties uz vakcināciju īpaši tiek aicināti seniori un iedzīvotāji, kam pašu spēkiem nav iespējas nokļūt līdz tuvākajam liela mēroga vakcinācijas centram Liepājā vai Kuldīgā.

Skrundā, Nīkrāces Atpūtas centrā, vakcinācija 27.maijā notiks no plkst.9 līdz 11. Tālrunis pieteikumiem ir 26665663, pieteikties var arī pa e-pastu "nikrace@skrunda.lv".

No plkst.12 līdz 14 vakcinācija notiks Rudbāržu kultūras namā, Centra ielā 4. Pieteikties var, zvanot uz tālruni 29427990 vai rakstot uz e-pastu "rudbarzi@skrunda.lv".

Savukārt no plkst.15 līdz 18 vakcinācija notiks Skrundas kultūras namā, Lielajā ielā 1a. Pieteikties iedzīvotāji var, zvanot uz tālruni 63331555 vai rakstot uz e-pastu "dome@skrunda.lv".

Vakcinācija notiks ar kādu no trim vakcīnu veidiem - "Pfizer"/"BioNTech", "Moderna" vai "Johnson&Johnson" vakcīnām. Iedzīvotājiem, ierodoties uz vakcinācijas vietu, ir jāņem līdzi pase vai personas apliecība, tomēr citi papildu apliecinājumi nav nepieciešami.

Vakcinācijai iedzīvotāji tiek aicināti pieteikties līdz 25.maija plkst.13.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais