Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Nesavaldot "Ferrari", negadījumā Salaspils pusē gājuši bojā divi cilvēki

© THE NEW YORK TIMES/Scanpix/LETA

Šonakt Salaspils novadā, nesavaldot automašīnu "Ferrari 458", ceļu satiksmes negadījumā gājuši bojā divi cilvēki, informēja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.1 naktī, kad Salaspils pagastā uz autoceļa Ulbroka-Ogre pagaidām nenoskaidrota persona ar "Ferrari 458" nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam.

Auto pēc negadījuma aizdegās. LETA jau rakstīja, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests pagājušajā naktī dzēsa degošu automašīnu un sauso zāli kopumā 55 kvadrātmetru platībā. Pie automašīnas tika atrasti divi cilvēki, kuriem mediķi konstatēja nāvi.

Policijā norādīja, ka atrastie ir 1991.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis vīrietis. Mirušie ir Latvijas iedzīvotāji.

Policija sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 16 cilvēki, no tiem trīs bija gājēji un seši velosipēdisti.

Rīgas reģionā cietuši desmit cilvēki, no tiem divi gājēji un pieci velosipēdisti, bet divi cilvēki gājuši bojā, Zemgalē cietuši četri cilvēki, no tiem viens velosipēdists, Vidzemē - divi, bet Latgalē viens gājējs.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēts 121 ceļu satiksmes negadījums, no tiem 18 bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 77 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - seši, Vidzemē - 10, Kurzemē - 12, bet Latgalē 16 ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.