Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Uz nenoteiktu laiku atcelti vairāki autobusu reisi uz Ventspili, Liepāju un Bausku

© f64.lv, Vladislavs Proškins

Samazinoties pasažieru skaitam, uz nenoteiktu laiku apturēti vairāki maršrutu Rīga-Ventspils un Rīga-Liepāja autobusu reisi, informēja Autotransporta direkcijā.

No svētdienas, 17.janvāra, uz nenoteiktu laiku nekursē autobusa Rīga-Ventspils reisi, kas no Ventspils autoostas svētdienās izbrauc plkst.15.40 un no Rīgas starptautiskās autoostas - plkst.19.30, kā arī reisi, kas no Ventspils autoostas pirmdienās izbrauc plkst.4.30 un no Rīgas - plkst.8.20.

Savukārt no šodienas atcelti maršruta Rīga-Liepāja reiss, kas Liepājas autoostā katru dienu tiek sākts plkst.6 un Rīgas starptautiskajā autoostā - plkst.19.

Samazinoties pasažieru skaitam, uz nenoteiktu laiku atcelti arī atsevišķi autobusu maršrutu Bauska-Priedītes, Bauska-Janeikas un Bauska-Kaucminde reisi.

Maršrutā Bauska-Priedītes autobusi, kas no Bauskas autoostas sestdienās un svētdienās izbrauc plkst.10.20 un no pieturas Priedītes - plkst.10.40, maršrutā Bauska-Janeikas - autobusi, kas no Bauskas autoostas darbadienās izbrauc plkst.15.30 un no pieturas Janeikas - plkst.15.40.

Savukārt maršrutā Bauska-Kaucminde nekursēs autobusi, kas no Bauskas autoostas darbadienās izbrauc plkst.7.55, plkst.12.45, plkst.16.25 un no pieturas Kaucminde - plkst.8.10, plkst.13 un 16.40.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.