Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Šodien jau reģistrēti 67 satiksmes negadījumi

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Latvijā līdz pirmdienas pēcpusdienai reģistrēti 67 satiksmes negadījumi, kas ir nedaudz vairāk nekā ikdienā, noskaidrots Valsts policijā.

No plkst.6 līdz 14.30 valstī kopumā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem un divi ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem. Visvairāk negadījumi reģistrēti Rīgas reģionā.

Tāpat ir arī notikuši ceļu satiksmes negadījumi, kur policijas palīdzība nav bijusi nepieciešama un ir aizpildīti saskaņotie paziņojumi.

Minētais negadījumu skaits ir nedaudz lielāks nekā ikdienā. Parasti visādiennaktī kopumā ir aptuveni 100 avārijas. Visticamāk, ka iemesls nelielajam negadījumu skaita pieaugumam ir gan sniegs, gan apledojums, skaidro likumsargi.

Policijā norāda, ka šodien, kā arī tuvākajās dienās sinoptiķi sola snigšanu visas valsts teritorijā, tādēļ arī uz autoceļiem var veidoties apledojums un sniega sega.

Policija atgādina autovadītājiem, ka šādos laika apstākļos jāizvēlas atbilstošs braukšanas ātrums, jābrauc prātīgi, nesteidzīgi un jāievēro droša distance no priekšā braucošās automašīnas.