Būs izmaiņas vairākos Daugavpils un Krāslavas autobusa maršrutos

© f64.lv, Vladislavs Proškins

Ņemot vērā, ka no nākamās nedēļas divi vilciena maršruta Rīga-Daugavpils reisi tiks pagarināti līdz Krāslavai, no 13.decembra būs izmaiņas autobusu maršrutos Daugavpils-Krāslava, Daugavpils-Dagda, Daugavpils-Indra un Rīga-Krāslava, informēja Autotransporta direkcijā.

Izmaiņas saistītas ar vairāku autobusu reisu slēgšanu un autobusu kustības sarakstu pieskaņošanu vilcienu reisiem, lai nodrošinātu iespēju pasažieriem pārsēsties no viena transportlīdzekļa citā.

Autobusa maršrutā Daugavpils-Krāslava reiss, kas no Krāslavas autoostas no pirmdienas līdz sestdienai izbrauc plkst.5.40, pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās.

Autobuss, kas no Krāslavas autoostas izbrauca plkst.6.30, turpmāk katru dienu izbrauks plkst.6.15, apstājoties pieturā Daugavpils stacija plkst.7.15. Autobuss, kas līdz šim no Daugavpils autoostas izbrauca plkst.11.40, izbrauks plkst.11.15, apstājoties pieturā Daugavpils stacija plkst.11.22.

Viens reiss no Daugavpils autoostas piektdienās, sestdienās un svētdienās izbrauks plkst.16.35, apstāsies pieturā Daugavpils stacija plkst.16.50, savukārt no pirmdienas līdz ceturtdienai autobuss no Daugavpils autoostas izbrauks plkst.16.55 un pieturā Daugavpils stacija neapstāsies.

Autobuss, kas no Krāslavas autoostas piektdienās un svētdienās izbrauc plkst.18.50, pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās. Tāpat autobusa reisi, kas no Daugavpils autoostas katru dienu izbrauc plkst.19.35 un 20.55, pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās.

Autobuss maršrutā Daugavpils-Dagda no Dagdas autoostas piektdienās, sestdienās un svētdienās izbrauks plkst.11, apstājoties pieturā Daugavpils stacija plkst.12.55 (līdz šim autobuss no Dagdas autoostas izbrauca plkst.10.20). Krāslavas autoostā autobuss apstāsies plkst.11.50.

Maršrutā Daugavpils-Indra autobuss, kas no pieturas Indra izbrauc plkst.15.20, apstāsies pieturā Daugavpils stacija plkst.17.25. Autobuss Krāslavas autoostā apstāsies plkst.16.20.

Maršrutā Rīga-Krāslava pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās autobuss, kas no Krāslavas autoostas katru dienu izbrauc plkst.5 un no Rīgas autoostas - plkst.15.30. Tāpat pārvadājumus vairs nenodrošinās autobuss, kas no Krāslavas autoostas pirmdienās un piektdienās izbrauc plkst.9, autobuss, kas no Krāslavas autoostas svētdienās izbrauc plkst.15.50, autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas pirmdienās un piektdienās izbrauc plkst.18, un autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas svētdienās izbrauc plkst.21.45.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais