Saistībā ar epidemioloģisko situāciju Jēkabpilī pārtrauks VID klientu apkalpošanu klātienē

© f64.lv, Romāns Kokšarovs

No pirmdienas, šī gada 23.novembra, tiek pārtraukta klātienes klientu apkalpošana Valsts ieņēmumu dienesta (VID) klientu apkalpošanas centrā Jēkabpilī, Draudzības alejā 2. Šāds lēmums pieņemts epidemioloģiskās situācijas dēļ, lai nodrošinātu klientu un darbinieku drošību, ziņo VID Sabiedrisko attiecību daļa.

Rūpējoties par klientu un iestādes darbinieku drošību, atgādinām, ka iedzīvotāji visus VID pakalpojumus var saņemt elektroniski VID Elektroniskajā deklarēšanas sistēmā. VID konsultācijas var saņemt, zvanot uz VID Konsultatīvo tālruni 67120000 vai uzdodot savu jautājumu rakstiski VID EDS sadaļā "Sarakste ar VID". Svarīgi, ka, zvanot uz VID Konsultatīvo tālruni 67120000, ikviens var saņemt arī personificētu konsultāciju, ja vien zvanot pieslēdzas VID EDS un nosauc tur redzamo kodu.

Ja tomēr noteikti nepieciešama klātienes konsultācija, aicinām uz to pieteikties noteiktā dienā un laikā, zvanot pa tālruni 67120005.

Tuvākie VID klientu apkalpošanas centri, kur notiek klātienes klientu apkalpošana pēc iepriekšēja pieraksta, atrodas Rēzeknē un Daugavpilī. Minēto klientu apkalpošanas vietu adreses pieejamas VID tīmekļvietnes sadaļā "Kontakti".

Savukārt valsts un pašvaldības vienotie klientu apkalpošanas centri, kur iepriekšējs pieraksts nav nepieciešams, taču ir pieejami biežāk lietotie VID pakalpojumi - Aizkrauklē un Līvānos ceturtdienās no plkst. 9:00 līdz 18:00. Šo klientu apkalpošanas centru darba laiks un kontaktinformācija ir pieejama portāla www.latvija.lv sadaļā ‘Vienotie klientu apkalpošanas centri’.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais