Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Ar Covid-19 saslimis Limbažu vidusskolas skolēns; mācības klātienē nevarēs nodrošināt 4.-6. klasei

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Saslimstot ar Covid-19 vienam Limbažu vidusskolas skolēnam, mācības klātienē nevarēs nodrošināt 4.-6.klašu skolēniem, informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aija Kamala.

Saslimšanas gadījums ar Covid-19 konstatēts Limbažu vidusskolas 4.b klases skolēnam. Slimību un profilakses kontroles centrs (SPKC) kā kontaktpersonas noteicis visus 4.b klases skolēnus un desmit pedagogus, kuri māca kādu mācību priekšmetu šajā klasē. Līdz ar to gan šīs klases skolēni, gan pedagogi dodas karantīnā.

Ņemot vērā to, ka karantīnā dodas desmit mācību priekšmetu pedagogi, skola nevar nodrošināt klātienes mācības divām 4.klasēm, trijām 5.klasēm un divām 6.klasēm, līdz ar to mācību process šajās klasēs tiks organizēts attālināti, sacīja Kamala.

4.-6.klašu grupai mācības attālināti tiks organizētas no 20.novembra līdz 29.novembrim ieskaitot.

Saskaņā ar jaunākajiem SPKC datiem 14 dienu kumulatīvais saslimušo skaits Limbažu novadā ir 47 cilvēki.

Kā vēstīts, pirms nedēļas saslimšana ar Covid-19 tika konstatēta arī Limbažu Valsts ģimnāzijā, kur saslima viens skolēns un viens skolotājs, tādēļ Limbažu Valsts ģimnāzijas 5.c un 6.b klases skolēniem un viņu pedagogiem noteica karantīnu. Pārējām 4.-6.klasēm mācību process līdz 27.novembrim ieskaitot, notiek attālināti.