Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolā ar Covid-19 saslimušas septiņas personas

© f64.lv, Romāns Kokšarovs

Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolā ar Covid-19 saslimušas septiņas personas, informē Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aija Kamala.

Divi saslimšanas gadījumi konstatēti arī SIA "Olimpiskais centrs "Limbaži"". Pašvaldības pārstāve norādīja, ka ar Covid-19 saslimušās personas nav bijušas kontaktā ar Limbažu peldbaseina darbiniekiem un peldbaseins, ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības, turpina darbu.

Visos saslimšanas gadījumos ir apzinātas kontaktpersonas un tiek ievēroti epidemioloģiskās drošības pasākumi. Darbinieki, kuri bija kontaktā ar šīm personām, atrodas karantīnā vai pašizolācijā un darba pienākumus veic attālināti, sacīja pašvaldības pārstāve.

Pašvaldība atgādina iedzīvotājiem būt atbildīgiem pret sevi un apkārtējiem, un ar sapratni un iecietību izturēties gan pret noteiktajiem ierobežojumiem, gan vienam pret otru.

Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra datiem, Limbažu novadā 14 dienu kumulatīvais ar Covid-19 saslimušo skaits ir konstatēts 22 gadījumos.

Svarīgākais