Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Covid-19 uzliesmojums: Skrundas novadā apmeklētājiem slēdz sociālās aprūpes iestādes

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Ņemot vērā Covid-19 uzliesmojumu Kuldīgā, Skrundas novadā pieņemts lēmums apmeklētājiem slēgt sociālās aprūpes iestādes, informēja Skrundas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Rozenfelde.

Viņa norādīja, ka pašvaldība atkal apmeklētājiem slēgusi Skrundas Veselības un sociālās aprūpes centru, kā arī aprūpes namu "Valtaiķi", lai no inficēšanās pasargātu seniorus, kas ir Covid-19 riska grupa.

Tuviniekiem ir iespēja nodot sūtījumus iestādēs dzīvojošajiem radiniekiem. "Pašvaldībā tupināsim sekot līdzi aktuālajai situācijai kaimiņu novadā, taču jau laikus veicam piesardzības pasākumus," sacīja Rozenfelde.

Kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati, līdz 28.oktobrim Kuldīgas novadā bija reģistrēti 33 saslimšanas gadījumi. Iepriekšējā diennaktī saslimušo skaits nav palielinājies.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā saslimšana ar Covid-19 tika konstatēta SIA "Kuldīgas tekstils". Darbinieku saslimšanas dēļ, uzņēmums pagājušajā nedēļā uz desmit dienām apturēja ražošanu.