"PrivatBank" drīzumā slēgs filiāles Daugavpilī, Rēzeknē un Valmierā

© Lauris Aizupietis/F64 Photo Agency

Sekojot līdzi klientu paradumu izmaiņām, 2020.gada 18.septembrī, AS "PrivatBank" (Banka) optimizēs filiāļu tīklu.

2020.gada 18.septembrī savu darbību izbeigs Bankas reģionālās filiāles "Daugavpils", "Rēzekne" un "Valmiera". Līdz 18.septembrim klientu apkalpošana filiālēs notiks ierastajā darba režīmā, arī bankomāti būs pieejami līdz septembra beigām.

Filiāles "Daugavpils", "Rēzekne" un "Valmiera" klientu apkalpošanu klātienē nodrošinās 6 Bankas filiāles, četras no kurām atrodas Rīgā un divas - Latvijas lielākajos reģionos:

• Filiāle "Krastmala", Rīga, Muitas iela 1

• Filiāle "Sakta", Rīga, Merķeļa ielā 17/19;

• Filiāle "VEF", Rīga, Brīvības gatve 197;

• Filiāle "Ķengarags", Rīga, Maskavas iela 240;

• Filiāle "Jelgava", Jelgava, Lielā iela 14;

• Filiāle "Liepāja", Liepāja, Graudu iela 43.

Ar filiāļu darba laikiem un kontaktinformāciju, aicinām iepazīties Bankas mājas lapā www.privatbank.lv.

Skaidro Matīss Krištobans, PrivatBank par Biznesa attīstību un stratēģiju atbildīgais valdes loceklis: "PrivatBank turpina attīstīties un seko līdzi klientu paradumu izmaiņām. Bankas attilinātie pakalpojumi kļūst arvien populārāki, līdz ar to samazinās klātienes darījumu skaits filiālēs, tāpēc no 2020.gada 18.septembra Banka slēgs savas filiāles Daugavpilī, Rēzeknē un Valmierā. Klienti šajās pilsētās arī turpmāk varēs izmantot Internetbankas piedāvātās iespējas un Bankas pakalpojumus attālināti. Mūsdienās klienti novērtē iespēju ērti un ātri saņemt pakalpojumus neatkarīgi no savas atrašanās vietas un bez nepieciešamības apmeklēt Bankas filiāli. Aicinām arī turpmāk klientus pieteikties aizdevumiem, noformēt noguldījumus un sekot līdzi saviem finanšu darījumiem Internetbankā un Bankas mājas lapā - www.privatbank.lv."

Ja Bankas mājas lapā vai internetbankā neizdodas atrast atbildi un nepieciešama bankas speciālista konsultācija, aicinām zvanīt uz PrivatBank informācijas centru pa tālruni 8515.

Bankas pakalpojumi internetā ir pieejami visu diennakti: ibank.privatbank.lv. Papildus informāciju un finanšu konsultācijas varat saņemt zvanot uz informatīvo tālruni 8515 vai čatā, kā arī rakstot uz e-pastu welcome@privatbank.lv darba dienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 19:00, kā arī svētku dienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais