Iereibis šoferis mēģina bēgt no ejoša zagta auto

Kāds iereibis šoferis Jelgavā, piektdien, 17. septembrī mēģinājis izlēkt no braucošas zagtas mašīnas, lai aizbēgtu, taču tas viņam nav izdevies, informē portāls zz.lv.

Jelgavā 1.līnijā aizturēts iereibis autovadītājs ar, iespējams, zagtu automašīnu. Patrulējot pa pilsētu, no Valsts policijas saņemta informācija, ka Meiju ceļā nozagta automašīna «VW Passat Variant» tumši zaļā krāsā. Apsekojot tuvāko apkārtni, 1.līnijā tika pamanīta minētā automašīna, kura brauca Meiju ceļa virzienā no Ošu ceļa. Automašīna tika apturēta, un pie stūres atradās iereibis vīrietis, kurš mēģināja izlēkt no braucošās mašīnas un bēgt. Vīrietis tika aizturēts, bet, apskatot apturēto automašīnu, konstatēts, ka tās salonā atradās iereibusi jauniete. Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuriem tika nodotas abas aizturētās personas un automašīna.

Latvijā

Tiesībsarga ieskatā Jelgavas novada domes deputāti izrādījuši nenopietnu attieksmi, vienaldzību un mazdūšību, norobežojoties no bijušā domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa komunikācijas un uzvedības vērtēšanas atbilstoši deputātu ētikas normām, aizbildinoties ar interešu konfliktu.