Valmierā taksometros ievieš minimālo maksu par braucienu

No šīs nedēļas SIA "VTU Valmiera" taksometros ieviesta minimālā maksa par braucienu. Valmieras pilsētas administratīvās teritorijas robežās tā būs LVL 0,95, savukārt, ar taksometru izbraucot ārpus pilsētas- LVL 1,75.

Pasažieriem, kuri ar taksometru mēro lielākus attālumus, kopējā maksa par braucienu nemainīsies. Savukārt tie pasažieri, kuri brauks pilsētas robežās līdz 1,7 km, bet ārpus pilsētas līdz 4 km, maksās konstanto minimālo braukšanas maksu- attiecīgi LVL 0,95 vai LVL 1,75. Par katru papildus nobraukto km jāmaksā LVL 0,35.

Atgādinām, ka ģimenēm ar pirmsskolas vecuma bērniem un pensionāriem, SIA " VTU Valmiera" nodrošinās 10% atlaidi braucienam taksometrā. Bērnu drošībai automašīnā ir pieejams autosēdeklītis un paliktnītis. Turklāt katru darba dienu no pl.8:00 līdz pl.17:00 viena taksometra vienība atrodas pie Vidzemes slimnīcas, lai nepieciešamības gadījumā ātri un operatīvi varētu pārvadāt klientus.

Braucienu ar SIA "VTU Valmiera" taksometru var pieteikt, zvanot 80000221.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.