Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Klusuma festivāls piestāj otro reizi Liepājā

© Publicitātes foto

Un tas notiks 17.,18. jūlijā, Dienvidu fortos, pie Pelēkās kāpas. Kaut kur lielajā kosmosā, kur ir tumšs un auksts. Šeit uz zemes, Liepājā, pasakainā vietā pie jūras, priežu alejās nolaižas Klusuma festivāls. Tā ir īpaši radīta vieta, lai paietu malā no ikdienas pienākumiem un burzmas, un kaut mirkli izbaudītu laiku arī sev - savam prātam un ķermenim, kam nepieciešams laiku pa laikam apstāties un mierīgi atpūsties, lai atjaunotos. Tāpat festivāls sniedz vidi, lai vairāk izprastu sevi - kas es esmu? Kurp es eju? Kāpēc es dzīvoju…

Aicinām braukt kopā ar draugiem vai individuāli, tiem, kuriem patīk atpūsties, neizmantojot telefonus, būt ar pieklusinātu komunikāciju un nelieto alkoholu. Šeit satiekas cilvēki, kuri vēlas atpūsties mierīgu cilvēku sabiedrībā, izbaudot akustiskus koncertus, lekcijas, meditācijas, dzeju, mākslu, darbnīcas vai gulšņāt šūpuļkrēslos, lai iztukšotos un dotu telpu kam lielākam - paši sev! Mēs gaidīsim tieši tevi, lai šajā straujajā ikdienā pabūtu mierīgi kopā un klusumā ar sevi.

Siltas sajūtas, izpildot mierīgus un akustiskus koncertus divu vakaru garumā, 2020.gada festivālā palīdzēs veidot mūziķi - Ainars Mielavs, Kārlis Kazāks, Kārlis Būmeisters, Igo, Normunds Rutulis, Marts Kristiāns Kalniņš ar Putnu balles meitenēm. Pārsteigumu sagādās Lauris Reiniks, kurš izpildīs klusu un akustisku koncertu. Jāņa Lūsēna izpildījumā dzirdēsim Mūziku vakaram un mieram. Pārsteigumam vēl neatklāsim trīs lieliskus muzikālus uzvedumus. Kopā tiks aizvadīti 10 koncerti, katrs stundu ilgs.

Divu dienu garumā festivāla lektori aicinās uz brīdi apstāties, lai apskatītu dažādas tēmas un ieklausītos par jēgpilnu dzīves laiku un to uzlabošanas iespējām. Lekcijas vadīs Laura Dennler, Ugunsskolas vadītāja, īpašais viesis - dziedznieks Ivo Puriņš, Ansis Jurģis Stabingis, apzinātības skolotājs, Kristīne Om Shanti, mandalu māksliniece, Pēteris Pūce, Rita Muižniece žurnāla Mistērija dvēsele, Pēteris Urtāns, Rigabrain vadītājs, u.c. meistari. Meditācijas vadīs: Ilmārs Latkovskis, Inin Nini, Ansis Jurģis Stabingis, Anna Melbārde, Aleksandrs Agešins, Juris Brants u.c. meistari. Klusuma vidē būs dzejas un instrumentālās mūzikas skatuve, dažādas darbnīcas miera veicināšanai, gardas maltītes un telšu ciematiņš tavam mieram.

Uz tikšanos - gan festivālā, gan katram pašam ar sevi!

Rūpējoties par festivāla viesiem un lai saglabātu brīvo atmosfēru, iespēja apmeklēt festivālu šogad būs 5000 apmeklētājiem, tāpat aicinām nenokavēt biļešu iegādi par sākuma cenu!