Liepājā notiks "Skrējiens pret diskrimināciju"

10.oktobrī plkst.11 Liepājā notiks "Skrējiens pret diskrimināciju", kas tiek organizēts, lai pievērstu uzmanību tiem cilvēkiem, kuri nespēj iekļauties sabiedrībā, - galvenokārt cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, informēja projekta "Ieskečo pret diskrimināciju" koordinatore Liepājā Madara Krūmiņa.

Kopš 12.septembra darba grupa Liepājā ir uzsākusi aktīvu darbību projektā "Ieskečo pret diskrimināciju", kura mērķis ir izveidot antireklāmu diskriminācijai, ko izjūt cilvēki ar īpašām vajadzībām.

"Skrējiens pret diskrimināciju" būs kā orientēšanās skrējiens ar dažādiem kontrolpunktiem, kura laikā būs iespēja iepazīt Liepāju, iejusties dažādās situācijās un iemācīties ko jaunu. Komandā jābūt pieciem cilvēkiem.

Ar šo pasākumu vienlaikus notiks projekta "Ieskečo pret diskrimināciju" starpreģionālā tikšanās. Liepājā ieradīsies projekta dalībnieki no Rīgas, Aizkraukles un Cēsīm.

Projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.