Sākas "Positivus": ceļā uz festivālu vērojami sastrēgumi un avārijas

© Ilze Zvēra/F64 Photo Agency

Ceļā no Rīgas uz Salacgrīvā notiekošo mūzikas festivālu "Positivus" ir izveidojušies gan būtiski sastrēgumi, gan arī notikušas vismaz divas autoavārijas.

Valsts policijas (VP) pārstāve Simona Grāvīte apliecināja, ka plkst.13.48 VP saņemts izsaukums uz šoseju Rīga-Sigulda, kur notikusi četru automašīnu sadursme, kurā nav cietuši cilvēki un nav traucēta satiksme.

View this post on Instagram

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Taču plkst.14.51 saņemts izsaukums uz Tallinas šoseju netālu no Lilastes, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju sadūrušās trīs automašīnas un cietuši divi cilvēki.

Lietotnē "Waze" ir redzams, ka uz Tallinas šosejas daudzos posmos ir izveidojošies būtiski sastrēgumi. Attiecīgi autovadītājiem jārēķinās, ka nokļūšana uz festivālu prasīs ilgāku laiku nekā plānots.

Jau ziņots, ka šodien un rīt Salacgrīvā norisināsies festivāls "Positivus", kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstāsies grupas "Disclosure", "The 1975", "Underworld" un "Royal Blood".

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.