Jūrmala sevi stādīs priekšā kā izcilāko tūrisma galamērķi Eiropā

Nākamnedēļ tiks veidots videoklips par Jūrmalu kā Eiropas izcilāko tūrisma galamērķi Latvijā, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domē.

Eiropas Komisijas projektā EDEN ("European Destinations of Excellence") Jūrmala šogad tika atzīta par Eiropas izcilāko tūrisma galamērķi Latvijā. Viena no balvām par šo godu ir projekta organizatoru apmaksāta videoklipa uzņemšana par Jūrmalas pilsētu.

Lai realizētu videoklipa uzņemšanas iespēju, 12.augustā un 13.augustā Jūrmalā viesosies filmēšanas grupa, kas sadarbībā ar Jūrmalas tūrisma informācijas centru filmēs sižetus par pilsētu, kas pārtaps četras minūtes garā reklāmas videoklipā par tūrisma iespējām Jūrmalā.

Paredzēts, ka tiks veidoti sižeti par ģimenes atpūtu, koka arhitektūru, pludmali, Dzintaru mežaparku, muzejiem, Ķemeru nacionālo parku, atveseļošanas iespējām un dažādiem tūrisma infrastruktūras objektiem.

Šo klipu būs iespējams izmantot dažādos mārketinga pasākumos ar mērķi popularizēt atpūtu un atveseļošanos Jūrmalā.

Latvijā

Latvijas Universitātes (LU) fonds saņēmis vienu miljonu eiro lielu ziedojumu no uzņēmuma "MikroTik" Eksakto zinātņu un tehnoloģijas fakultātes un Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultātes atbalstam, informē augstskola.

Svarīgākais