Sākas pieteikšanās izstādei “Cēsu uzņēmējs 2010”

No šodienas līdz 30. jūlijam notiek pieteikšanās izstādei “Cēsu uzņēmējs 2010”, kas notiks šī gada 3. un 4. septembrī Cēsu pilsētas sporta kompleksā. Izstāde “Cēsu uzņēmējs” ir tradīcijām bagātākā, lielākā un visvairāk apmeklētā ar uzņēmējdarbību saistītā izstāde Vidzemes reģionā. Šogad tā risināsies 16. reizi.

“Lai panāktu novada izaugsmi un attīstību, mums ir ļoti svarīgi strādāt visiem kopā: gan pašvaldībai ciešāk sadarbojoties ar uzņēmējiem, gan biznesam un dažādām organizācijām ir jāpienāk vēl tuvāk saviem klientiem, patērētājiem. Kopīgi sadarbojoties un apmainoties ar informāciju un zināšanām, mēs varam uzlabot konkurētspēju un radīt jaunus pakalpojumus, darba vietas un nodrošināt ieņēmumus,” saka Jānis Rozenbergs, Cēsu novada domes priekšsēdētāja vietnieks un izstādes darba grupas vadītājs.

Cēsu novada domes rīkotās izstādes “Cēsu uzņēmējs 2010” galvenā tēma būs savstarpējās sadarbības attīstīšana. Pirmajā dienā uzmanība tiks pievērsta uzņēmēju savstarpējo kontaktu veicināšanai, tiks rīkotas uzņēmumu prezentācijas un diskusija, savukārt izstādes otrajā dienā būs arī Ražas svētki, kur varēs iegādāties rudens labumus, Bērnu zonā notiks aizraujošas atrakcijas mazākajiem apmeklētājiem, kā arī varēs aplūkot retro automobiļus un motociklus un piedalīties citās izklaidēs.

Pasākumā piedalīsies arī kultūras, mākslas, sporta dzīves organizētāji, un apmeklētāji varēs iegūt informāciju par interešu izglītības iespējām Cēsīs un tuvākajos novados. Izstādes laikā notiks arī balvas “Cēsu uzņēmējs” pasniegšana vairākās nominācijās.

Kā ik gadu, tiks izveidots arī izstādes katalogs, taču šogad katalogs būs pieejams arī internetā. Izstādes katalogs sniegs iespēju vienkopus atrast informāciju par uzņēmumiem un pakalpojumiem Cēsīs.