Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Valmierā ar vērienu sagaidīs Jauno gadu

© F64

31.decembrī no plkst.23.30 Valmieras centrā ikviens aicināts uz Jaunā gada sagaidīšanu, kur gadumijā visus priecēs uguņošana.

Pasākuma apmeklētāju drošībai no 31.decembra plkst.6.00 līdz 1.janvāra plkst.2.00 tiks slēgta satiksme Bastiona ielā (posmā no Ozola ielas līdz Katrīnas ielai) un Katrīnas ielā (posmā no iebrauktuves tirdzniecības centra “Valleta” pazemes autostāvvietā līdz Bastiona ielai). Savukārt no plkst.22.00 līdz plkst.2.00 satiksmei tiks slēgts arī stāvlaukums pie tirdzniecības centra “Valleta”. Salūta organizatori aicina īpašniekus neatstāt savas automašīnas minētajā stāvlaukumā.

Gājēju kustībai no plkst.22.00 līdz plkst.1.00 un uguņošanas laikā tiks slēgta daļa no pilsētas centra, lai nodrošinātu salūtam nepieciešamo drošības perimetru.

No 31.decembra plkst.23.50 līdz 1.janvāra plkst.00.15 satiksme tiks slēgta arī Valmieras pilsētas centrā - Cēsu ielā (no centra rotācijas apļa līdz rotācijas aplim pie autoostas), Rīgas ielā (no Kārļa Baumaņa ielas līdz Lāčplēša ielai) un Lāčplēša ielā (no Rīgas ielas līdz Tērbatas ielai), tas nepieciešams saistībā ar uguņošanas salūta norisi un pasākuma apmeklētāju pulcēšanos pilsētas centra daļā.

Jaunā gada sagaidīšanas salūtu ieteicams vērot no vairākiem skatupunktiem - pilsētas rātslaukuma, laukuma pie Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcas un gājēju ietvēm Rīgas ielas kreisajā pusē.

Saskaņā ar Pirotehnisko izstrādājumu aprites likumu pirotehniskos izstrādājumus aizliegts izmantot, ja to izmantošana rada risku cilvēku drošībai, tāpēc pasākuma laikā aizliegts lietot privātos pirotehniskos izstrādājumus.

Ņemot vērā ierobežojumus, aicinām uz pasākumu doties savlaicīgi! Pasākuma organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām, kas var rasties saistībā ar drošības ierobežojumiem!

Pēc salūta, no plkst.00.30, valmierieši un pilsētas viesi ir aicināti uz Jaungada balli Valmieras Kultūras centrā, kur uzstāsies grupa “Džentlmeņu špagats”.

Jāpiemin, ka no plkst.23.00 līdz 1.00 apmeklētājiem būs atvērts arī Valmieras muzeja Izstāžu nams.