Miris vīrietis, kurš darba laikā Grobiņas novadā guva smagu elektrotraumu

© AFP/ SCANPIX

Otrdien, 16.oktobrī, tika vēstīts, ka pirmdien darba laikā smagu elektrotraumu guvis strādnieks Grobiņas novadā. Jaunākā informācija liecina, ka mediķiem nav izdevies glābt cietušā dzīvību.

Bojā gājušais ir uzņēmuma “Latvijas Energoceltnieks” darbinieks, informē portāls "liepājniekiem.lv".

Sākotnējā informācija liecina, ka darbinieks, sagatavojot darba vietu turpmākajiem darbiem objektā, guva elektrotraumu.

Uzņēmuma “Latvijas Energoceltnieks” pārstāve Elīna Dobulāne portālam pastāstījusi, ka pirmdien, 15.oktobrī, “Latvijas Energoceltnieks” objektā notika nelaimes gadījums, kurā smagas traumas guva viens no uzņēmuma darbiniekiem. Cietušais no negadījuma vietas tika nogādāts slimnīcā, kur no gūtajām traumām mira.

Elīna Dobulāne skaidro: "Sākotnējā informācija liecina, ka darbinieks, sagatavojot darba vietu turpmākajiem darbiem objektā, guva elektrotraumu. Pašlaik uzņēmuma pārstāvji sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, lai noskaidrotu nelaimes gadījuma cēloņus. Izmeklēšanu veic gan Valsts policija, gan Valsts darba inspekcija."

Uzņēmums “Latvijas Energoceltnieks” ir viens no Baltijas vadošajiem būvuzņēmumiem elektroenerģijas un sakaru būvniecības jomā.

Latvijā

“Dzīvoju Latvijā jau vairāk nekā deviņus gadus,” teic rakstnieks, publicists un vēsturnieks Dmitrijs Savins, kura dzimtene ir Krievija, Aizbaikāls, pilsēta Čita. “Pirms tam nekad nebiju domājis, ka kļūšu par emigrantu. Bet mēs visi zinām, kāda ir situācija mūsdienu Krievijā. Tāpēc mana aizbraukšana bija loģisks rezultāts manam politiskajam darbam Krievijā. Man Krievijā bija tikai divi varianti: cietums vai emigrācija.” Intervija ar Dmitriju notiek latviski.

Svarīgākais