Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Otrdienas rītā gāzes uzpildes stacijā Garkalnē gājis bojā cilvēks

© Rūta Kalmuka, F64 Photo Agency

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 15.oktobra plkst. 6.30 līdz 16.oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 40 izsaukumus, no kuriem 19 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 15 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi.

Šorīt plkst. 5.01 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Garkalnes novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies gāzes uzpildes stacijas mājiņā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka mājiņa deg 50m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks. Plkst. 7.30 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, papīri, koki, sausā zāle, niedres, salmi, elektrības vadi, četras vieglās automašīnas, garāžas jumts un pirts.

Vakar ap plkst. 19.30 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novada Ozolmuižas pagastu, kur mežā apmaldījies cilvēks. Izmantojot automašīnas skaņas un gaismas signālus, cilvēkam tika norādīts pareizais virziens izejai no meža.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušam dzīvniekam, vakar ugunsdzēsēji glābēji Riņķu ielā Liepājā no suņa ķepas noņēma metāla riņķi.