Sigulda iegūst Latvijā mīlētākās pilsētas titulu

© f64

Latvijas mīlētāko pilsētu zīmola topā, kurā Sigulda jau vairākus gadus pēc kārtas bija ieņēmusi līdera pozīcijas, šogad "zelta rudens galvaspilsēta" beidzot ir izcīnījusi 1. vietu, apsteidzot topa ilggadējo līderi – Ventspili, aiz kuras topā ierindojusies Jūrmala, Rīga un Liepāja.

“Neskatoties uz to, ka Siguldā dzīvo nepilns 1% no Latvijas iedzīvotājiem, mums ir izdevies sasniegt tādu aizrautību, kas vairāk nekā 40 reizes pārsniedz mūsu skaitu un pelnīti ļauj Siguldai iekarot Latvijā mīlētākās pilsētas titulu. Lai Siguldas un Latvijas vārdam izskanētu arī pasaulē, jau nākamajā nedēļā ar nepacietību gaidām Starptautiskās olimpiskās komitejas lēmumu par tām kandidātpilsētām, kuras pretendēs uz 2026.gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu” ar lepnumu stāsta Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004.gada un to organizē „DDB Consulting”, „Rait Custom Research Baltic”, žurnāls „Kapitāls”.

Latvijā

2024.gada 28.septembrī ap pulksten 05.30 Siguldas novadā, uz autoceļa A2 Rīga - Sigulda - Igaunijas robeža (Veclaicene) 59.8 km notika sadursme starp diviem transportlīdzekļiem - “BMW 320”, kuru vadīja sieviete un transportlīdzekli “Seat Alhambra”, kuru vadīja vīrietis.