Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Siguldas novadā notiks Strausu dienas

No šā gada 3.jūlija līdz 4.jūlijam Siguldas novada Mores pagasta "Salmiņos" jau septīto gadu notiks "Strausu dienas", kuru laikā būs iespēja iepazīties un iegādāties strauskopības nozares produktus, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

"Strausu dienu" organizatori stāsta, ka pasākuma laikā būs iespējams iegādāties un apskatīt dažādus dzīvniekus un putnus, piemēram, vistas, baložus, kanārijputniņus, papagaiļus, pīles, jūrascūciņas, fretkas u.c. Tāpat apskatei un iegādei būs pieejamas dekoratīvās dīķa zivis - krāsainas karpas, karūsas, līņi, orfas.

Apskatāmi un nopērkami būs arī dažādi šķirnes truši.

Bez dzīvnieku apskates, organizatori piedāvās arī dažādas izklaides, piemēram, izjādes ar zirgiem un ponijiem, izbraucieni ar "Segway", peintbola siena u.c.

Tāpat darbosies bioloģisko produktu kafejnīca, kas pārdos Bavārijas cepamdesiņas, strausa gaļas burgers, uz malkas grila ceptu steiku, strausa olas omleti un citus ēdienus.

"Strausu dienas" norisināsies no šā gada 3.jūlija līdz 4.jūlijam no plkst. 10.00 līdz 18.00 Siguldas novada Mores pagasta "Salmiņos".