Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

No šodienas vairākos "Ekspress-Ādaži" maršrutos mainās kustību saraksti

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

No šodienas vairākos SIA "Ekspress-Ādaži" autobusu maršrutos mainīsies kustības saraksti, informēja "Ekspress-Ādaži".

Ņemot vērā lielo pasažieru pieprasījumu, maršrutā "Rīga-Carnikava-Zvejniekciems" darba dienās tiks izpildīts papildu reiss plkst.18.15 no Rīgas uz Carnikavu. Tā kā vakara stundās ir mazs pasažieru skaits vairs netiks izpildīti reisi plkst.20.10 no Rīgas un plkst.21.25 no Zvejniekciema. Savukārt reisi plkst.17.50 no "Ziemeļblāzmas" un plkst.18 no Zvejniekciema tiks saīsināti, autobusi kursēs līdz pieturvietai "Carnikava".

No pirmdienas līdz svētdienai maršrutā "Rīga-Ādaži-Kadaga" tiks atklāts jauns reiss plkst.21.30 no Rīgas, pagarinot maršrutu - iebraucot Kadagā, Garkalnē un atgriežoties Ādažos. Atsevišķi vakara reisi no pieturvietas "Kadagas" plkst.21.20, no Rīgas plkst.21.45 un plkst.21.15, kā arī vakara reiss plkst.17.20 no pieturvietas "Ādažu centrs" vairs netiks izpildīti.

Skolēnu mācību laikā, darba dienās, maršrutā "Rīga-Ādaži-Podnieki-Garkalne" tiks atklāts jauns reiss plkst.7.05 no pieturvietas "Ādažu centrs", iebraucot arī "Aņos". Savukārt skolēnu brīvlaikos šis reiss tiks izpildīts tai pašā laikā, neiebraucot "Aņos". Reisam, kas tiek izpildīts plkst.16.23 no pieturvietas "Ādažu centrs" tiks veiktas izmaiņas autobusu kustības sarakstā, mainot reisu izpildes laikus starp pieturvietām. Līdz ar to autobuss galapunktā "Ādažu centrs" piebrauks plkst.16.50. Reisi no pieturvietas "Ādažu centrs" plkst.7.05 un 7.20 vairs netiks izpildīti. Tāpat netiks izpildīts reiss no Juglas plkst.17.45.

Maršrutā "Rīga-Garkalne-Vangaži" no pirmdienas līdz svētdienai tiks izpildīts jauns reiss no Rīgas plkst.22.05 (šobrīd 21.35). Reisi plkst.22.25 no Vangažiem vairs netiks izpildīti. Savukārt reiss plkst.20.30 no Vangažiem tiks izpildīts līdz pieturvietai "Jugla" un reiss plkst.22.40 no Rīgas netiks izpildīts.

Maršrutā "Ādaži-Carnikava" tiks veiktas izmaiņas autobusu reisam no Carnikavas, tas aties vēlāk, plkst.21.15 (šobrīd plkst.20.50), kā arī mainīsies pienākšanas laiki starp pieturvietām, taču galapunktā - Kadaga, autobuss pienākšanas laiks paliks līdzšinējais. Savukārt vairs netiks izpildīti reiss plkst.22.05 no Carnikavas.

"Ekspress-Ādaži" vietējas nozīmes reģionālos pasažieru pārvadājumus nodrošina deviņos maršrutos. Bez regulārajiem pasažieru pārvadājumiem, uzņēmums piedāvā transporta nomu tūrisma vai kolektīviem izbraucieniem.