Siguldā būs satiksmes ierobežojumi velobrauciena laikā

© f64

Svētdien 2. septembrī no plkst. 8:00 līdz plkst. 18:00 Siguldā norisināsies riteņbraucēju Vienības brauciens.

Svētdien 2. septembrī no plkst. 8:00 līdz plkst. 18:00 Siguldā norisināsies riteņbraucēju Vienības brauciens.

Pieaicinot Valsts policiju, plānots uz laiku apturēt satiksmi uz Vidzemes šosejas (A2), Valmieras šosejas (A3) un uz vairākiem reģionālajiem un vietējas nozīmes autoceļiem; no plkst.10:40 līdz plkst. 11:10 un no plkst.12:00 līdz plkst. 17:00 satiksmei tiks slēgts autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums (P8) posms no Turaidas līdz Siguldai.

Tāpat laikā no 31. augusta līdz 9. septembrim uz valsts autoceļiem Tērvetes, Jelgavas, Ozolnieku, Olaines, Ķekavas, Garkalnes, Ropažu, Siguldas, Inčukalna, Krimuldas, Kocēnu, Beverīnas un Strenču novados un Rīgas, Jelgavas, Ķekavas, Valmieras un Valkas pilsētu ielās ir paredzama zirgu pajūgu pārvietošanās ar pavadošo transportu.

Tikmēr būvdarbu sezona valsts autoceļu tīklā turpinās, tāpēc aicinām autovadītājus ievērot satiksmes organizāciju - pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes būvdarbu vietās.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais