Liepājas pludmalē bojā gājusi 14 gadus veca jauniete

© Jānis Vecbrālis, F64 Photo Agency

Portāls liepajniekiem.lv vēsta, ka svētdien, 5.augustā, pusseptiņos vakarā Liepājas pludmalē, jūrā noslīkusi 2004.gadā dzimusi jauniete, informējusi policija.

Valsts policijā uzsākts kriminālprocess, vēsta liepajniekiem.lv. “Varam apstiprināt, ka bojā gājusi meitene. Detalizētākas informācijas, par to, cik ilgi meitene bija ūdenī, mūsu rīcībā nav. To noskaidro Valsts policija,” portālam norādīja komunālās pārvaldes pārstāvis Aigars Štāls.

Aizvadītās nedēļas nogalē - gan sestdien, gan svētdien - peldēties jūrā bija bīstami un mastā plīvojis sarkanais karogs

Pludmales glābēji, pamanījuši, ka meitene nonākusi nelaimē, darījuši visu iespējamo, kas ir viņu spēkos, lai meiteni glābtu. “Meitene tika nogādāta krastā un viņai līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ierašanās brīdim tika sniegta pirmā palīdzība. Diemžēl meitenes dzīvību glābt neizdevās ne glābējiem, ne mediķiem,” portālu informē Štāls.

Izrādās aizvadītās nedēļas nogalē - gan sestdien, gan svētdien - peldēties jūrā bija bīstami un mastā plīvojis sarkanais karogs, kas atpūtniekiem vēsta, ka doties jūrā ir bīstami. Nedēļas nogalē pacelts, jo, pirmkārt, bija spēcīgs vējš, otrkārt, “bieži un lieli viļņi”, tā A.Štāls.

Avots: liepajniekiem.lv