Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Noskaidro, kur notiek aktīvākie ceļu remontdarbi valstī

© Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency

Valsts autoceļu tīklā rit aktīva būvdarbu sezona - vairāk kā 80 objektos notiek darbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi. Aicinām autovadītājus ievērot Ceļu satiksmes noteikumus būvdarbu vietās: ievērot ceļazīmes un satiksmes organizācijas shēmas, kā arī nebraukt būvdarbu zonā pie sarkanās luksofora gaismas. Ar pilnu būvdarbu karti var iepazīties VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) mājas lapā www.lvceli.lv.

Apjomīgākie būvdarbi notiek uz reģionālā autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri (P32) posmā no Madlienas līdz Skrīveriem, kur ir sešpadsmit luksoforu posmi, un to izbraukšana prasa vairāk nekā pusotru stundu. Būvdarbi uz šī ceļa sākušies arī posmā no Augšlīgatnes līdz Nītaurei.

Turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa (A4) Salaspils pusē, posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Tur ir ievērojamas izmaiņas satiksmes organizācijā un rīta un agrā vakara stundās satiksme var būt stipri palēnināta. Gan tranzīta transportam, gan vietējiem iedzīvotājiem iesakām izvēlēties apbraucamos ceļus. Remontdarbus uz Rīgas apvedceļa būs iespējams izbraukt nepilnā stundā:

- ceļa Ulbroka-Ogre (P5) krustojumā ar Rīgas apvedceļu tagad drīkst braukt tikai taisni, nogriešanās uz apvedceļu ir aizliegta;

- apvedceļa remontposmā ir četri luksoforu posmi, nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē regulētāji;

- uz tilta pār Mazo Juglu ir platuma ierobežojums 3,5 m.

Arī ceļā no Rīgas uz Rēzekni posmā no Varakļāniem līdz Viļāniem (A12) jārēķinās ar plašiem remontdarbiem un septiņiem pagaidu luksoforu posmiem, kuru izbraukšana prasa nepilnu stundu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā