Sestdien ugunsnelaime Gulbenes pusē nopostījusi saimniecības ēku

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Sestdien Gulbenes novada Beļavas pagastā lielā platībā degusi saimniecības ēka, liesmām iznīcinot dažādas mantas, taču neviens cilvēks šajā ugunsnelaimē nav cietis.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece, izsaukums uz ugunsgrēku Beļavas pagastā tika saņemts plkst.20.32. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka apmēram 200 kvadrātmetru platībā deg saimniecības ēka un tajā esošās zirglietas, kā arī piekabe un galdniecības darbagalds.

Ugunsgrēku likvidēt izdevās plkst.23.11. Šis bija viens no platības ziņā lielākajiem sestdien reģistrētajiem ugunsgrēkiem, informēja Palkavniece.

Kopumā diennakts laikā VUGD saņēmis 107 izsaukumus - 61 uz ugunsgrēkiem, 24 uz glābšanas darbiem, bet 22 izsaukumi izrādījušies maldinājumi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.