Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Pateicoties policijas inspektoru rīcībai, izglābta vīrieša dzīvība

© Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāvji sociālajā tīklā facebook publicējuši ierakstu, kurā pastāsta par nesen notikušu situāciju, kuras laikā valsts policijas darbinieku rīcības dēļ izdevies glābt kāda cilvēka dzīvību.

“Šā gada 9.maijā, pulksten 20:47 man piezvanīja mans draugs un paziņoja, ka notika nelaimes gadījums. Viņš, atrodoties savas vecāsmātes dzīvesvietā, Liepājā, kur veicot zāģēšanas darbus ar elektrisko zāģi, netīšām iegrieza sev vēderā. Tā kā atrados pavisam netālu no norādītās adreses, nekavējoties steidzos tur. Ierodoties uz vietas dažu minūšu laikā, biju pārsteigts par redzēto. Drauga vēderā bija griezums un brūce asiņoja. Acumirklī bija pieņemts lēmums ar savu automašīnu braukt uz Liepājas reģionālo slimnīcu," raksta liepājnieks, kurš policistiem vēlāk pateicies par sniegto palīdzību.

Tā kā viņa drauga dzīvība pēc gūtās traumas bijusi briesmās, viņš nekavējoties pieņēmis lēmumu un steidzies uz slimnīcu. "Šķērsojot Zirņu un Salmu ielu krustojumu, mani apturēja Ceļu policijas netrafarētās Škodas ekipāža."

Vīrietis norāda: "Man ir patiess prieks, ka mūsu Valsts policijā strādā tik atsaucīgi un pašaizliedzīgi darbinieki."

Vīrietis nekavējoties lūdzis likumsargiem palīdzību, lai nokļūtu Liepājas reģionālajā slimnīcā. "Redzot automašīnā ievainoto vīrieti, burtiski acumirklī, bez liekas skaidrošanās un runāšanas, ceļu policijas darbinieki pieņēma lēmumu pavadīt mūs līdz slimnīcai. Pateicoties inspektrosu operativitātei, spējai ātri izvērtēt situāciju un pieņemt lēmumu, mana drauga dzīvība bija glābta. Īsā laikā viņš tika nogādāts slimnīcā un laicīgi izoperēts," raksta policistiem publicētās pateicības autors.