Pamatīgas avārijas dēļ uz Rīga-Ventspils šosejas bloķēta satiksme; tā būs slēgta vēl līdz plkst.18

© Ekrānšāviņš/Twitter

Šorīt uz ceļa Rīga-Ventspils pie Pūres negadījumā cietuši trīs cilvēki, un pašlaik avārijas vietā bloķēta satiksme.

Valsts policijas (VP) Tukuma iecirkņa priekšnieks Janeks Bahs stāstīja, ka negadījuma rezultātā ir nogāzes gāzes vedējs ar cisternu, aizšķērsojot ceļu, viena vieglā automašīna iebraukusi grāvī. Avārijas vietā bloķēta satiksme, tāpēc apbraukšana iespējama caur Dzintara ciematu.

Notikuma vietā strādā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un VP darbinieki.

Pēc sākotnējās informācijas, avārija iesaistīti trīs transportlīdzekļi, un ir cietuši trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece. Cietušie - sieviete un divi vīrieši - atradušies vieglajā automašīnā.

Latvijā

“Tas viennozīmīgi ir valsts drošības jautājums,” pēc notikušā konkursa vērtējot atteikumu reģionālajiem medijiem piešķirt Eiropas Savienības Atveseļošanas fonda līdzekļus digitalizācijai, teic Latvijas preses izdevēju asociācijas (LPIA) valdes priekšsēdētāja vietnieks un atbildīgais par reģionālajiem medijiem Guntars Līcis. Daudziem medijiem tas nozīmēs darbības pārtraukšanu. Taču bez reģionālajiem medijiem veidosies dezinformācijas zonas, ko ar savu saturu piepildīs ienaidnieki. Un to mums ir daudz.

Svarīgākais