Mazajiem saldeniekiem pasniedz sudraba karotītes

© Publicitātes foto

Saldus novada domes priekšsēdētājs Reinis Doniņš un dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Silvija Jakševica nesenuz svinīgu sudraba karotīšu pasniegšanas pasākumu aicināja 71 jauno Saldus novadnieku – 30 meitenes un 41 zēnus.

27 ģimenēs tas ir pirmais bērniņš, 26 priecājas par mazo brālīti vai māsiņu. 10 ģimenes auklēs trešo atvasīti, 3 ģimenes - ceturto, 4 ģimenes - 5, bet 1 ģimenē augs jau astotais bērniņš. Lielākā daļa bērnu - 44 ir dzimuši Kuldīgā, 12 - Dobelē, 7 - Rīgā, 6 - Liepājā, pa vienam - Jelgavā un Ventspilī.

Ar nelielu satraukumu, bet lielu prieku vecāki, brāļi un māsas, vecvecāki un citi ciemiņi pavadīja mazo, saposto karotītes saņēmēju uz vienu no viņu pirmajiem svarīgajiem pasākumiem. Pasākumā apsveikuma vārdus ģimenēm, kurām nu rūpes noteikti ir pieaugušas, bet arī prieks ir daudzkāršojies, teica domes priekšsēdētājs Reinis Doniņš, vēlot, lai katram klātesošajam bērniņam būtu laimīga bērnība, lai ģimenes vienmēr atcerētos, ka katrs bērniņš ir jauna, svarīga Saldus novada daļa un novada pašvaldība vienmēr ir blakus, un, ja nepieciešama palīdzība, tās durvis vienmēr ir vaļā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.