Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Lielvārdē izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

© Kaspars Krafts/ F64 Photo Agency

Lielvārdē šodien aizdegusies bijusī ražotne un ugunsgrēka dzēšanā iesaistīti plaši glābēju spēki, noskaidroja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Dienests ap plkst.13 saņēma informāciju, ka izcēlies ugunsgrēks divstāvu mūra ēkā Raiņa ielā. Notikuma vietā strādāja 25 ugunsdzēsēji un astoņas ugunsdzēsēju automašīnas.

Ap plkst.17 ir izdevies lokalizēt ugunsgrēku, kas piektdien izcēlās bijušās Lielvārdes alus darītavas teritorijā esošā palīgēkā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola, ugunsgrēks divstāvu mūra ēkā Lielvārdē, Raiņa ielā, lokalizēts plkst.17.01, taču joprojām turpinās darbs, lai ugunsgrēku pilnībā likvidētu. Ēkā izdeguši bēniņi un jumts 540 kvadrātmetru platībā.

VUGD izsaukumu uz notikuma vietu saņēma ap plkst.13. Ugunsgrēkam tika noteikta paaugstināta bīstamība. Notikuma vietā strādāja 25 ugunsdzēsēji un astoņas ugunsdzēsēju automašīnas. Pagaidām nav ziņu, ka ugunsnelaimē būtu cietuši cilvēki.

Lielvārdes novada pašvaldības policijas Vecākais inspektors Emīls Mamedovs aģentūrai LETA pastāstīja, ka degusī būve atrodas bijušās alus darītavas teritorijā. Konkrētajā ēkā savulaik nav notikusi ražošana, bet tā bijusi palīgēka.

VUGD nav ziņu par cietušajiem.